Sun Apartments

 

Smješteni u samoj jezgri starog grada, Sun Apartments apartmani na Murteru nalaze se na gotovo idealnoj lokaciji ako želite provesti nezaboravno ljetovanje. Kuća u kojoj su smješteni apartmani u potpunosti je izgrađena od kamena u tradicionalnom dalmatinskom stilu, posebno karakterističnim za dalmatinske otoke.

Iako izvana kuća ima autentičan, starinski izgled, čim uđete u jedan od apartmana vidjeti ćete svu raskoš koju pružaju Sun Apartments apartmani. Svi apartmani su modernog dizajna, novouređeni i opremljeni svim potrebnim aparatima za vaš što ugodniji i kvalitetniji boravak.

Također, gosti imaju na raspolaganju Wi-Fi za neograničeno korištenje, klima uređaj, TV, kao i besplatan parking na svega 200 metara od apartmana.

 

Otok Murter

 

Murter je središnje naselje na otoku Murteru, smještenog na Šibenskom području, te je od kopna odvojen Murterskim kanalom preko kojega je u mjestu Tisno izgrađen 12 metarski most, od Šibenika udaljen svega 29 kilometara.

Osim Murtera, na otoku se nalaze još 3 naselja, Jezera, Tisno i Betina. Većina otoka prekriveno je stablima maslina i smokava, koje su tradicionalne kulture ovoga kraja.

Murter krasi i iznimna turistička ponuda, budući da se u blizini nalaze čak 3 nacionalna parka, Nacionalni park Kornati, Krka i Paklenica, kao i dva parka prirode, Park prirode Telašćica i Vransko jezero.

Tu je i vrhunska gastronomska ponuda u specijaliziranim restoranima i gostionicama gdje možete pronaći razne otočke specijalitete, prije svega riblje specijalitete spremljene na tradicionalan način.

 

Plaže na Murteru

 

Naselje Murter krasi veliki broj pjeskovitih plaža s kristalno čistim morem. Sve plaže nalaze se u blizini apartmana, a od plaža izdvajamo plažu Slanica, Luka, Čigrađa i Podvrške.

Sve plaže su prekrasne i obiluju raznim zabavnim i popratnim sadržajima. Plaža Slanica smatra se jednom od najljepših i najpopularnijih plaža na Jadranu, a budući da je jako plitka, izuzetno je pogodna za djecu i neplivače, ali i one koji vole razne igre u moru.